salvare

Grav accident de circulație vineri seară în municipiul Buzău. Un autoturism condus de un tânăr de 36 de ani a intrat intr o ambulanță aflată în misiune, a acroșat apoi doi pietoni, mamă și fiu, după care s- a răsturnat pe plafon, pe stradă.
Accidentul a avut loc vineri în jurul orei 21.30 pe raza municipiului Buzău.
Polițiștii au stabilit că un șofer de 36 de ani din municipiul Buzău care circula pe bulevardul Unirii din direcția Ploiești către Focșani, ajuns la intersecția cu bulevardul Bălcescu a pătruns în intersecție pe culoarea verde a semaforului. A fost momentul în care mașina a intrat în coliziune cu o salvare care transporta la Spitalul Județean Buzău o persoană cu plagă înjunghiată. Ambulanța a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului având semnalele acustice și luminoase în funcțiune.
În momentul în care s a lovit de salvare, autoturismul a fost proiectat în 2 persoane, pietoni, femeia de 38 de ani și fiul ei de 6 ani,fiind răniți și transportați de urgență la spital. După ce a lovit cei doi pietoni, autoturismul s-a răsturnat pe plafon pe sensul de deplasare Ploiești către Focșani.
Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, Doinița Mihalache în cauză s a întocmit dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul
Starea femeii este grava ea avand numeroase fracturi in timp ce copilul de 6 ani este in afara oricarui pericol. De altfel, femeia a fost transferata la spitalul Floreasca din Bucuresti.Potrivit unor surse din randul anchetatorilor,politistii merg pe varianta ca ambii soferi au partea lor de vina in producerea acestui accident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here