limuzina1

 

Licitația celor trei mașini scoase spre vânzare de Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei s-a încheiat, în urmă cu puțin timp, fără success. Deși au fost câteva persoane interesate de exponatele din parcul auto al Arhiepiscopiei nimeni nu a prezentat o ofertă concretă de cumpărare. Prin urmare reprezentanții au decis ca licitația pentru autoturisme să fie reluată, cel mai probabil, după data de 20 mai. Maşinile sunt în perfectă stare de funcţionare. Pentru Dacia Logan, preţul de pornire este de 3000 Euro iar pentru autoturismul marca Renault Clio – 2700 Euro.

În ce privește autoturismul Mercedes Benz, model S320 prețul de pornire este de 50.000 de euro. Mașina a fost achiziționată în 2008, cu 100.000 de euro, de fostul arhiepiscop, Epifanie Norocel. Deși vehiculul este vândut la jumătate de preț, prelații arhiepiscopiei buzoiene spun că au suficiente motive pentru a ține la preț. Recent, consilierii eparhiei au publicat pe un site de vânzări auto poze cu limuzina fostului arhiepiscop, împreună cu datele tehnice ale acesteia.

Dacă licitația din 20 mai va avea parte de succes,  banii rezultaţi în urma vânzării autoturismelor vor fi folosiţi pentru amenajarea unui aşezământ de asistenţă socială la Mănăstirea Răteşti, care va fi destinat ocrotirii persoanelor vârstnice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here