ursachDemisie la conducerea Spitalului Judeţean Buzău. Medicul Cosmin Ursăchescu a renunţat la funcţia de manager al unităţii medicale, la încheierea delegaţiei de 6 luni prin care era numit şef al spitalului. Cosmin Ursăchescu a mai vrut să demisioneze, însă a fost covins la acea vreme sa mai rămână pe funcţia de conducere, dar de aceasta data medicul ORL-ist a ales să se întoarcă la meseria sa.
Odată rămasă liberă, funcţia de manager al Spitalului Judeţean va fi preluată de către economistul Claudiu Damian, fost şef al Romarta. Iniţial, acesta trebuia să fie numit director al Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului în urma demisiei Alinei Bădulescu, chiar pe ordinea de zi a şedinţei CJ de mâine se afla un proiect de hotărâre în acest sens, care a fost retras. Prima variantă luată în calcul de şefii CJ era umirea dr. Venera Acsinte ca director al Spitalului, numai că Acsinte a fost declarată incomaptibilă de ANI.
Claudiu Ungureanu urmează să facă echipă la Spitalulul Judeţean cu chirurgul Ovidiu Ungureanu, care va fi director medical în locul lui Ion Drăghici, cel care a demisionat din această funcţie la începutul lunii iunie. Doctorul Ovidiu Ungureanu este chirurg al Secţiei de Chirurgie Generală a Spitalului Judeţean Buzău, dar ocupă şi funcţia de secretar general al Colegiului Medicilor, funcţie la care va trebuie să renunţe pentru a nu fi incomaptibil.
.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here