radarÎn perioada 18 – 24 august, poliţiştii rutieri au acţionat pentru depistarea şi sancţionarea abaterilor rutiere, în special a celor privind nerespectarea regimului legal de viteză. Echipamentele de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor au fost amplasate în sistem „cascadă”, în special în zonele unde s-au înregistrat cele mai mari valori de trafic.În cadrul acţiunii, au fost aplicate 1059 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi au fost reţinute în vederea suspendării 23 de permise de conducere, dintre care 19 pentru depăşirea cu mai mult de 50 km/h a limitelor de viteză maxime admise atât în localităţi, cât şi în afara activităţilor.De asemenea, poliţiştii au întocmit şi două dosare penale, pentru comiterea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.Activităţile de pe raza judeţului Buzău s-au desfăşurat în conformitate cu acţiunea iniţiată la nivel naţional de Inspectoratul General al Poliţiei Române. Acţiunea s-a desfăşurat conform calendarului de activităţi al Poliţiilor Rutiere Europene (TISPOL) pentru anul 2014, pe teritoriul tuturor celor 27 de state membre.

ATENŢIE, VITEZA UCIDE!

Poliţiştii buzoieni vă recomandă să circulaţi cu prudenţă, cu viteză adaptată permanent condiţiilor meteo-rutiere şi să acordaţi o atenţie sporită pietonilor.
Depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here