La Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău se află în desfășurare o nouă rundă de examene pentru 41 de posturi vacante, la care s-au înscris nu mai puțin de 209 candidaţi interesaţi să lucreze în cea mai mare unitate sanitară din judeţ.

Cea mai mare concentrare de candidaţi este pentru cele 16 posturi de asistent medical debutant, absolvent de şcoală postliceală sanitară, nu mai puţin de 96 de aspiranţi fiind admişi după selectarea dosarelor de înscriere. Un număr mare de candidaţi s-au înscris pentru cele 18 posturi de îngrijitoare, 77 fiind declaraţi admişi după selecţia dosarelor de înscriere. Pentru cele două posturi de infirmieră debutantă, disponibile la secţiile Chirurgie plastică şi Neonatologie, s-au înscris 20 de candidate, toate fiind admise după selectarea dosarelor. Postul de agent Dezinfecţie-Dezinsecţie-Deratizare este disputat de cinci candidaţi declaraţi admişi după selectarea dosarelor, iar pentru cel de asistent medical debutant la Serviciul Judeţean de Medicină Legală s-au înscris şapte candidaţi care au trecut de proba selectării dosarelor.

Ieri au intrat în concurs candidaţii pentru posturile de moaşă, moaşă principală şi asistenţi medicali, iar astăzi, de la ora 11,30, va fi rândul aspiranţilor la posturile de infirmiere, îngrijitoare şi agent DDD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here