Neagu-Petre

Social democratul Petre Emanoil Neagu va asigura interimatul la șefia Consiliului Județea Buzău. Cristinel Romanescu(PNL) s-a retras din cursă încă de la debutul ședinței, astfel că Neagu nu a avut contracandidat.
În consecință, el a fost ales de 20 de consilieri în ședința Consiliului Județean desfășurată vineri dintr-un total de 29 de aleși prezenți. Consilierii PPDD și cei ai PNL au declarat la începutul ședinței că nu vot vota în nici un fel, în final 9 voturi fiind anulate.

La finalul întrunirii deliberativului județean, Petre Emanoil Neagu le-a mulțumit consilierilor pentru încredere, declarând însă că pentru el e o zi nefericită, având în vedere că altul este președintele ales, nicidecum el. Neagu și-a exprimat speranța că se va ridica la nivelul așteptărilor celor care l-au învestit cu încredere.
”Astăzi, prin votul consilierilor am preluat eu anumite atribuțiuni, cea mai importantă fiind ordonator de credite. Restul vom stabili împreună cu vicepreședintele Romanescu. O să ducem mai departe toate proiectele avute împreună cu fostul președinte. Proiectele au rămas și trebuie duse mai departe. Prima problema care va fi în 2015 va fi aprobarea bugetului Consiliului Județean. Avem de început un drum județean Topliceni Buda care e în fază de începere a lucrărilor și proiectul cel mai important e bugetul pe 2015. De asemenea, am obținu un credit, suntem în faza de proceduri ca să achiziționăm materiale pentru maternitate ca să o putem deschide”, a declarat Neagu.

La rândul său, Cristinel Romanescu a explicat de ce și-a retras candidatura la funcția de președinte interimar al CJ Buzău: ”Este un lucru normal din punctul meu de vedere, atâta vreme cât Petruș Neagu are suportul majorității consilierilor. Era nevoie să-mi retrag această candidatură, el având suportul majorității. Noul PNL este în Opoziție”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here