Poliţiştii au făcut front comun cu autorităţile publice locale, pentru prevenirea implicării căruţaşilor în accidente de circulaţie, peste 160 de căruţaşi din Balta Albă fiind informaţi cu privire la regulile pe care trebuie să le respecte pentru a nu deveni victime ale evenimentelor rutiere.

Localnicii au fost sfătuiţi de poliţişti din cadrul Compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii, Serviciului Rutier şi posturilor de poliţie comunale şi cum să procedeze pentru a nu deveni victime ale escrocilor şi ale infracţiunilor de furt şi tîlhărie.

Poliţiştii au explicat căruţaşilor din cele trei comune riscurile la care se expun atunci cînd nu respectă normele rutiere, în special atunci cînd circulă pe drumurile pe care le este interzis accesul, cînd nu au atelajele echipate corespunzător circulaţiei pe timp de noapte ori atunci cînd nu se asigură la traversarea drumurilor publice. De asemenea, poliţiştii de la Prevenire au profitat de această ocazie şi le-au adresat localnicilor şi recomandări pentru a nu deveni victime ale înşelăciunilor, în special ale celor comise prin metoda „eveniment rutier”, ale infracţiunilor de furt sau tîlhărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here