lipsa primar Boscodeala
Primarul municipiului Buzău, Constantin Boșcodeală, a intrat în concedu de odihnă. El a lipsit joi de la ședința Consiliului Local Municipal în care s-a votat bugetul orașului. Lipsa sa vine după ce la începutul săptămânii, edilul buzoian a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul Gloria. Decizia nu este definitivă, ea urmând a fi atacată la Curtea de Apel Brașov de către apărătorii lui Boșcodeală.
De altfel, imediat după aflarea veștii că a fost condamnat, Boșcodeală a declarat că își va da demisia de la vârful PSD Buzău și va pleca pentru o vreme de la Primărie, urmând ca de administrația locală să se ocupe cei doi viceprimari.

În şedinţa extraordinară de joi de la care a lipsit primarul Boșcodeală, consilierii locali au votat 4 proiecte privind bugetul propriu al municipiului Buzău, aprobarea bugetelor instituţiilor publice finanţate de municipalitate, preţul la energia termică şi un proiect de hotărâre privind aprobarea studiului de oportunitate actualizat, a documentaţiei de atribuire actualizate şi a contractului cadru în vederea delegării gestiunii serviciului de administrarea a domeniului public şi privat al municipiulu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here