leon-rusu bunProfesorul de muzică Leon Rusu nu a scăpat de dosarul de corupţie sexuală. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău au declarat apel la sentinţa de achitare dictată de judecătorii de la Judecătoria Buzău motiv pentru care dosarul a ajuns la Curtea de Apel Ploieşti. Zilele trecute, a fost stabilit şi primul termen de judecată în cazul lui Leon Rusu.

Profesorul acuzat de corupţie sexuală se va prezenta în faţa magistraţilor Curţii de Apel Ploieşti pe 23 octombrie. Părţi împotriva lui s-au constituit  şase eleve ca persoane vătămate şi părinţii acestora. O altă elevă este parte civilă în proces.
Profesorul Leon Rusu a fost trimis în judecată la începutul lunii iulie 2013, după 29 de zile de arest preventiv, fiind acuzat că ar fi mângâiat şi sărutat mai multe eleve în timpul orelor de curs. Dascălul a câştigat procesul la Judecătoria Buzău, după ce judecătorul a decis să schimbe încadrarea juridică a unora dintre faptele de care era acuzat, întrucât nu mai sunt incriminate de noul Cod Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here