zi-liberaVineri, 15 august, este sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, Sfânta Maria, zi declarată nelucrătoare pentru majoritatea salariaţilor. Ca urmare, bugetarii şi o parte dintre angajaţii din mediul privat au weekend prelungit.
În judeţul Buzău, vineri, 15 august, nu vor fi deschise pentru program cu publicul şi servicii mai multe unităţi bugetare, dar şi bănci.
Poşta Română
Toate oficiile poştale şi subunităţile poştale subordonate acestora vor fi închise vineri, 15 august.
Subunităţile poştale cu activitate de tranzit vor asigura schimburile de expediţii poştale planificate, prelucrarea şi îndrumarea trimiterilor poştale în timp util şi se vor lua toate măsurile pentru protejarea trimiterilor poştale şi a valorilor.
Administraţia Financiară a Finanţelor Publice
Nu se lucrează cu publicul la ghișeele și birourile unităților fiscale în data de vineri, 15 august.
BCR
Unitățile bancare din județ sunt închise vineri, 15 august. Rețeaua de bancomate, serviciile de plăți cu cardul și operațiunile prin Internet Banking vor funcționa normal.
În zilele de 14 şi 18 august, programul de lucru cu clienții este cel normal, între orele 9.00 – 17.30.
CEC Bank
Unitățile băncii nu vor lucra cu publicul vineri, 15 august. Rețeaua de bancomate, serviciile de plăți cu cardul și operațiunile prin Internet Banking vor funcționa normal. Serviciul Info CEC Bank va fi disponibil non-stop, la numărul de telefon 0 800 800 848.
Banca Transilvania
Unitățile bancare din județ sunt închise vineri, 15 august. Rețeaua de bancomate, serviciile de plăți cu cardul și operațiunile prin Internet Banking vor funcționa normal.

Centrele comerciale vor avea program normal în perioada 15-17 august.
Până la sfârşitul acestui an, vor mai fi alte patru zile libere, pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României şi pe 25 şi 26 decembrie, în prima şi a doua zi de Crăciun.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here