11-tabara_CP_deaeba9c8cAsociaţia Sudcarpatica, cu sediul în oraşul Pătârlagele, anunţă desfăşurarea în perioada 29 aug – 1 sept 2015 a celei mai importante activităţi din cadrul proiectului de tineret “Europa 2020”. În această perioadă se va desfăşura, în Centrul de Tineret “Poiana Pinului”, o tabără tematică ce are ca scop familiarizarea a 25 de tineri cu noţiuni, termeni, proceduri de lucru despre fondurile europene, în vederea elaborării şi implementării de proiecte cu finanţare europeană. Se va pune accent pe identificarea nevoilor de dezvoltare personală, elaborarea unei cereri de finanţare, elaborarea unui plan de afaceri, elaborarea şi implementare unui proiect, găsirea celor mai potrivite modalităţi de finanţare, consolidarea noţiunilor şi procedurilor de lucru în elaborarea unei cereri de plată.
Proiectul se derulează în parteneriat cu Primăria Oraşului Pătârlagele şi este finanţat de către Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Buzău, în cadrul Concursului Local de Proiecte de Tineret 2015.
Pentru informaţii suplimentare puteţi contacta responsabilul de proiect, prof. Mircică Constantin, la nr. de telefon 0784286203 sau e-mail: sudcarpatica@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here