Constantin Boscodeala

Săptămână cu emoții pentru primarul Buzăului, Constantin Boșcodeală. Edilul șef buzoian are programat un nou termen, pe 27 ianuarie, în procesul în care este acuzat de abuz în serviciu, dosar judecat de magistrații de la Judecătoria Brașov.
Procesul a avut un ultim termen pe 22 ianuarie, atunci când apărătorul lui Boșcodeală a depus la dosar o solicitare care ar putea veni în favoarea edilului buzoian. Ulterior, magistrații au amânat pronunțarea asupra cererii formulate de avocatul Adrian Rusu, la data de 27 ianuarie.

Primarul Constantin Boşcodeală a fost trimis în judecată de către DNA pentru abuz în serviciu, în vara anului 2013, într-un dosar aflat în prezent pe rolul unei instanţe din Braşov. Edilul buzoian este acuzat că ar fi dat ilegal din bugetul local peste 1,6 milioane de lei Asociaţiei Sportive Fotbal Club Gloria Buzău. De asemenea, Boșcodeală mai este trimis în judecată într-un alt dosar care se judecă dla Tribunalul Dâmbovița. În acest al doilea dosar, edilul buzoian este acuzat că a preluat nelegal un teren de 33 de hectare de la Staţiunea de Cercetare pentru Legumicultură Buzău, în condiţiile în care primise un alt teren, prejudicul fiind de peste 24 milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here