Gabriela-BrezeanuDată afară din instituție după scandalul în care a fost implicată în 2012, sexi comi­sa­ra de la Garda de Mediu Buzău a fost repusă
 în drepturi de instanță. Cel puțin temporar, pentru că decizia favorabilă a magistraților Tribunalului Buzău întrerupe temporar dispozițiile Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice și Comisariatului General al Gărzii de Mediu prin care Gabriela Brezeanu a fost lăsată fără loc de muncă în urma reorganizării instituției.  Hotărârea nu este însă definitivă.
Între timp însă, până la soluționarea cauzei, sexi- comisara a obținut aprobare să lucreze din nou  la Garda de Mediu, dar a ajuns la Comi­sa­riatul Județean al Gărzii de Mediu Ilfov.
De profesie jurist, Gabriela Brezeanu, a condus în perioada 2010-2011 Garda de Mediu Buzău, dar a rămas în istorie prin imaginile compromițătoare, dansând lasciv, dar și pozând mai mult goală într-o cameră de hotel. Filmele și fotografiile erotice având-o în prim plan pe fosta șefă a Gărzii de Mediu Buzău, Gabriela Brezeanu au fost date publicității din interiorul instituției, după ce au circulat, se pare, o vreme printre colegii acesteia. În urma scandalului, Brezeanu a rămas angajată a Gărzii de Mediu pe un post de jurist, însă la reorganizarea instituției, în 2013, sexi comisara a fost pusă pe liber de șefii de la București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.