In ultimii ani, ori de cate ori ploua mai tare, ori zapada se topeste si viiturile de pe versanti coboara catre sate, localnicii care locuiesc in zona caii ferate din Cislau sunt inundati. Nu de putine ori, autoritatile locale si echipajele de interventie au fost nevoiti in miez de noapte sa acorde o mana de ajutor oamenilor ale caror gospodarii au fost inundate.
Autoritatile locale cauta solutii pentru ca acesti oameni sa scape de blestemul apelor. Este foarte adevarat ca oamenii sunt si ei vinovati pentru ca nu isi curata santurile de resturi menajere, iar pe de alta parte, casele din zona caii ferate sunt asezate in vale, iar toata apa care se scurge de pe versanti ajunge in curtile oamenilor.
“Cautam solutii dar nu este usor pentru ca zona este una usor inundabila. Oamenii si-au construit casele intr-o zona joasa, mai sunt si gunoaiele pe care le aduma apa, si asa aproape in fiecare an gospodariile din zona caii ferate sunt inundate. Am solicitat o serie de specialisti sa vedem ce putem face in acea zona”, ne-a declarat Dumitru Mitroiu, primarul comunei Cislau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here