În dimineaţa zilei de 4 iulie, în jurul orei 08.30, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Buzău care acţiona pe bulevardul Unirii a oprit pentru control un autoturism la volanul căruia se afla un brăilean de 25 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere şi că autoturismul pe care acesta îl conducea nu avea asigurare de răspundere civilă, astfel că pe numele lui a fost întocmit dosar penal, iar plăcuţele cu numărul de înmatriculare au fost reţinute, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare, fără termen de valabilitate.

În aceeaşi zi, în jurul orei 14.00, brăileanul a fost oprit din nou pentru control pe Aleea Industriilor de un alt echipaj de poliţie rutieră, în timp ce conducea acelaşi autoturism. În autoturism se mai afla şi fratele tânărului, în vârstă de 25 de ani, cu privire la care poliţiştii au stabilit că i-a încredinţat acestuia maşina, deşi cunoştea faptul că nu posedă permis de conducere.

Pe numele „şoferului” a fost întocmit un nou dosar pentru conducere fără permis şi conducerea unui autoturism fără drept de circulaţie în România, în acelaşi dosar fiind cercetat şi fratele său, care i-a încredinţat autoturismul.

Poliţiştii au luat împotriva brăileanului de 25 de ani măsura reţinerii şi continuă cercetările pentru documentarea întregii sale activităţi infracţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here