talhar-arestatO femeie, de 53 de ani, din Cochirleanca a fost lăsată, într-o secundă, de un tânăr, fără lănţişorul de aur de la gât, în timp ce se afla într-o staţie de autobuz de pe bulevardul Unirii.
Din primele verificări efectuate de echipa operativă din cadrul Poliţiei municipiului Buzău a rezultat că, imediat după ce i-a fost smuls lanţul, femeia a plecat în urmărirea tânărului, împreună cu fiica sa. După câţiva metri, tânărul s-a oprit pentru că scăpase lanţul şi a fost prins de fiica persoanei vătămate. Pentru a scăpa, ar fi lovit-o şi a fugit, moment în care ar fi fost observat de un trecător.
La scurt timp, tânărul a fost prins de trecătorul respectiv şi de o echipă de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău care a intervenit în zonă.
Tânărul bănuit de comiterea faptei – în vârstă de 27 de ani, din Buzău – a fost condus la sediul Poliţiei municipiului Buzău, iar în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.
Faţă de tânărul în vârstă de 27 de ani a fost luată măsura internării la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca, în vederea efectuării expertizei medico-legale psihiatrice.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Buzău – Biroul de Investigaţii Criminale, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here