proxeneti arestatiIndividul de etnie romă care sâmbătă, pe strada Triumfului, și-a ucis vecinul din cauza unui teren a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia aparţine judecătorilor de pe lângă Tribunalul Buzău, la propunerea procurorilor.Potrivit rechizitoriului, el şi-a lovit de mai multe ori vecinul cu un cuţit tip baionetă, în diferite zone ale corpului. Ulterior, victima a parcurs în fugă o distanță de câțiva zeci de metri, fiind urmărită in continuare de suspect, care a continuat să exercite acte de violentă folosind aceeași armă.

Se pare că scandalul s-a iscat pe fondul unor neînțelegeri legate de cumpărarea unui teren de către una dintre familii, teren aflat lângă locuința celeilalte. Bărbatul decedat se mutase de curând pe strada respectivă, iar vecinul său nu-i dădea pace din cauză acelei suprafețe. Sâmbătă dimineaţă vecinul, însoțit de mai multe rude înarmate cu săbii, a mers să îi ceară socoteală bărbatului de 34 de ani Discuţiile au degenerat iar acesta fost tăiat cu sabia, el neputând să se apere decât cu un briceag. A fost dus la spital dar la scurt timp a decedat.
La Urgenţe a ajuns și un tânăr în vârstă de 22 de ani, se pare din tabăra agresorului. Când polițiștii au ajuns la fața locului, vecinul agresor dispăruse de la locul faptei. Ulterior mai multe persoane au fost aduse pentru audieri la sediul IPJ Buzău, printre ele aflându-se și principalul suspect.

Atât victimele, cât şi agresorii ar fi membri ai aceluiaşi clan de spoitori, Durac, iar rivalitatea a pornit de la terenul pe care victima îl achiziționase, deși, potrivit cutumelor, nu i s-ar fi cuvenit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here