hot
UPDATE: Bărbatul de 52 de ani care a spart o carmangerie din Micro 14 dar și magazinul Le Big, în primăvară, ambele fapte fiind surprinse de camerele de supraveghere, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Bărbatul care a furat în luna aprilie 2.000 de lei dintr-o casă de marcat a magazinului Le Big din Micro 14 a fost prins, ieri, de polițiști după ce a furat bani dintr-un magazin de carne, tot din cartierul Micro 14. Furtul a fost surprins de camerele de supraveghere ale magazinului, care fuseseră puse în funcțiune cu două ore înainte de momentul comiterii infracțiunii. Infractorul se numește Marian Gheorghe, are 52 de ani și a fost dat în urmărire după ce a furat din le Big, dar a fost de negăsit până ieri. Astăzi, el a fost adus pentru audieri la Poliția Municipiului Buzău.
„În ziua de 8 octombrie, în jurul orei 15.00, Poliția municipiului Buzău a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, de către o adolescentă în vârstă de 17 ani cu privire la faptul că o persoană necunoscută a sustras bani dintr-o societate comercială de pe raza municipiului Buzău. La scurt timp de la sesizarea faptei, cu sprijinul semnalmentelor oferite de către persoana vătămată – o buzoiancă în vârstă de 43 de ani, polițiștii de investigații criminale au prins principalul bănuit, un bărbat în vârstă de 52 de ani din municipiul Buzău. Din cercetări s-a constat că bănuitul, profitând de neatenția angajatei care se afla într-o altă încăpere a societății comerciale și lăsase banii neasigurați, a sustras suma de 550 lei. A fost întocmit dosar penal, prejudiciul fiind recuperat. Bărbatul a fost reținut de polițisti, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, iar polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activității infracționale”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here