Strandul din Parcul Tineretului isi va deschide portile sambata la ora 10.00. Desi era programata initial la 1 mai, inaugurarea a fost amanata din cauza conditiilor meteo dar si a lucrarilor de reconstructie ale teraselor care au ars anul trecut.

„De luni am dat drumul la instalaţia de incarcare cu apa a bazinelor din strand. De asemenea, administratorii teraselor de aici erau pe ultima suta de metri cu pregatirile si unii deja aduceau marfa. Sambata, pe 28 mai, ii invitam pe buzoieni sa participe la deschiderea strandului, programata la ora 10″, ne-a declarat Sandu Dunel, administratorul bazelor de agrement din subordinea primariei Buzau.

Strandul va fi deschis in fiecare zi a saptamanii pana la ora 20.00. Adultii vor trebui sa scoata din buzunar trei lei pentru a beneficia de serviciile strandului din Parcul Tineretului iar pentru copiii cu varsta pana in 14 ani, intrarea costa un leu. Inchiriere unui sezlong va costa cinci lei. In afara bazinelor de inot, la strand mai sunt amenajate terenuri de tenis de camp, fotbal, mese de tenis, de sah si locuri de joaca pentru copii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.