Deputatul PNL George Scutaru şi candidatul USL la Colegiul 2 Senat, Doina Tudor, au demarat ieri o campanie de strângere de semnături pentru refacerea podului Cislău, amplasat pe DN 10 Buzău-Braşov în localitatea cu acelaşi nume.
Podul care deserveşte şapte comune şi două oraşe şi pe care trec zilnic peste 10.000 de autovehicule se află într-o stare avansată de degradare. Din moment în moment poate deveni un al doilea pod Mărăcineni spre dezavantajul a peste 50.000 de locuitori care vor putea ajunge la Buzău pe căi ocolitoare prin Vălenii de Munte şi judeţul Prahova‘, a declarat deputatul PNL.
La rândul său, candidatul USL pentru Senat, Doina Tudor, a declarat că a fost demarată o campanie de strângere de semnături pentru ”a sensibiliza guvernul cu privire la utilitatea acestui pod”.
Organizatorii acestei campanii, între care şi mai mulţi primarii din localităţile de pe Valea râului Buzău, mizează pe strângerea a câtorva mii de semnături care urmează să fie prezentate Guvernului, pentru a introduce proiectul în bugetul anului viitor, investiţiile fiind evaluat la circa 2,5 milioane de euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.