O nouă întâlnire a șefului Consiliului Județean cu reprezentanții unui GAL de la nivel local. Petre Emanoil Neagu i-a felicitat pe cei care au depus un proiect pentru sprijinirea a peste 200 de persoane defavorizate:

„De fiecare dată când întâlnesc exemple de bună practică, îmi place să le fac cunoscute unui număr cât mai mare de oameni.
Astăzi, un astfel de exemplu îl reprezintă proiectul „Participare activă la viața comunității prin implementare de servicii integrate în teritoriul GAL Crivățul de Sud-Est”.

Astfel, prin obținerea unei finanțări europene de peste 3.500.000 lei, 251 de persoane aflate în risc de sărăcie și excluziune socială vor beneficia de un pachet de servicii integrate, precum: servicii sociale în cadrul Centrului multifuncțional de zi, servicii socio-medicale, produse de igienă, rechizite, consiliere socială, formare profesională.Am felicitat reprezentanții GAL Crivățul de Sud-Est pentru perseverență, implicare și eficiență. Voi sprijini toate GAL-urile care vin cu propuneri concrete și cu proiecte benefice pentru comunitățile pe care le reprezintă.” , a scris președintele Consiliului Județean, pe pagina sa de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.