Directorul Centrului de Transfuzie Sanguină Buzău, Adriana Crăciun, face un nou apel către persoanele care au avut Covid-19, să doneze plasmă, pentru a ajunge la tratarea pacienților aflați în stare gravă în unitățile medicale buzoiene. 

Încă o dată, dragi buzoieni, fac apel la dumneavoastră și vă rog să veniți să donați plasmă dacă ați trecut prin infecția cu virusul Sars Cov2 si v-ați vindecat. În secția ATI din Spitalul Județean sunt pacienți în stare critică care au nevoie de o șansă la viață. Trebuie să-i ajutăm! Vă rog, să ne contactați la Centrul de Transfuzie Sanguină Buzău pentru programare, de luni până vineri, la nr. de telefon 0238.720.897, 0338.401.283, 0338.401.284, între orele 8-14. , este mesajul postat pe facebook de directorul Centrului, biolog Adriana Crăciun. 

Există mai multe criterii de eligibilitate pentru colectarea de plasmă, posibilă și la Centrul de la Buzău: Până acum, tratamentul cu plasmă s-a dovedit benefic în toate țările care au adoptat această metodă, inclusiv în România.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.