Surpriză din partea Consiliului Judetean! Trupa „Gașca Zurli” va susține, pe data de 30 mai, două reprezentații la Buzău. Cererea foarte mare de invitații pentru concertul „Gașca Zurli” care va avea loc la Buzău pe data de 30 mai în cadrul Buzău Fest a determinat conducerea administrației județene să organizeze încă o reprezentație pentru ca toți doritorii să poată prinde un loc la spectacolul atât de așteptat de copii.

Vineri s-au distribuit la Consiliul județean invitațiile pentru concert. Președintele Consiliului Județean Petre Emanoil Neagu a decis să meargă în mijlocul oamenilor pentru a le spune că în data de 30 mai se vor organiza două astfel de spectacole la Buzău.

„Cererea de invitații a fost neașteptat de mare din întreg județul iar pentru a nu exista nemulțumiri și pentru ca toți copii care probabil din diverse motive nu au ajuns până acum la u spectacol susținut de Gașca Zurli am decis să organizăm o a doua reprezentație. Cel mai probabil aceasta va avea loc în aceeași zi de la ora 14.00”, a spus Petre Emanoil Neagu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.