drager

Polițiștii din Buzău au scos din trafic luni un tânăr care a acumulat un record de infracțiuni: el era la volan, deși era beat, nu avea permis de conducere și peste toate acestea, se afla într-o mașină sustrasă. Individul de 21 de ani a fost prins pe strada Transilvaniei iar pentru toate cele descoperite de oamenii legii s-a ales cu dosar penal.
Polițiștii au mai întocmit în ultimele 24 de ore două permise pentru conducerea unor autovehicule neînmatriculate.
Totodată, pentru abaterile constatate în trafic au fost aplicate 195 sancţiuni contravenţionale și au fost reţinute 12 permise de conducere.
Cei mai mulţi dintre contravenienţi au fost conducători auto – 116, care nu s-au conformat regimului legal de viteză, au oprit sau staţionat în locuri în care a fost afectată fluenţa traficului, nu au utilizat centura de siguranţă sau au condus autovehicule cu defecţiuni tehnice.
Împotriva unui conducător auto sancţionat din cauza vitezei a fost luată şi măsura tehnico-administrativă de reţinere a permisului în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile. Maşina condusă de acesta a fost înregistrată în timp ce rula cu 102 km/h pe DN 2B în localitatea Gălbinași, la volan fiind un tânăr de 29 de ani din județul Brăila.
Celelalte permise de conducere au fost reținute pentru alte abateri constatate în trafic: neacordarea priorității de trecere pietonilor, neacordarea priorității autovehiculelor, nerespectarea semnificației culorii roșii a semaforului electric, efectuarea unor depășiri neregulamentare, dar și pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.