Un bărbat din Costești a ajuns în arestul IPJ, acuzat de tâlhărie, după ce l-a agresat cu o coasă pe proprietarul unui teren de pe care individul a încercat să fure porumb. 

În seara de 1 octombrie a.c., în jurul orei 18.30, poliţiştii de la Secţia de poliţie rurală Costeşti au fost să sesizaţi de către un bărbat de 47 de ani, din Costeşti, cu privire la faptul că a fost agresat de un alt localnic, pe care l-a surprins în timp ce sustrăgea cereale din cultura sa.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat cercetări, stabilind că bănuit de comiterea faptei este un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Costeşti.

Din cercetări a reieşit că bănuitul s-ar fi deplasat cu atelajul hipo pe un teren agricol aflat în extravilanul localităţii Pietrosu pentru a sustrage porumb, moment în care a fost surprins de proprietarul terenului. Bănuitul a fugit, însă a fost urmărit de păgubit, context în care acesta din urmă a fost agresat cu o coasă.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, faţă de bănuit a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar în data de 3 octombrie a fost dispusă arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.” , precizează Biroul de Presă al IPJ Buzău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.