foto arhivă

La o zi după ce a furat o autoutilitară de pe raza comunei Săgeata, un tânăr din Vadu Pașii a produs un accident pe DJ 203 D, în extravilanul localității Maxenu. 

Furtul fusese reclamat în data de 23 iulie, de către un un bărbat în vârstă de 33 de ani, care a sesizat că autoutilitara nu mai este în fața casei. Poliţiştii de la Secția de poliţie rurală Mărăcineni au depistat autorul, un tânăr de 22 de ani, din Vadu Paşii.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 22 spre 23 iulie a.c., tânărul, folosindu-se de cheile autovehiculului, lăsate de proprietar în contact, ar fi condus maşina până în extravilanul localităţii Maxenu, pe DJ203D, unde a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă.

Bărbatul a fost depistat în Smeeni, iar în urma verificărilor specifice în bazele de date ale Poliţiei Române a reieşit că nu deţine permis de conducere.

Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. , precizează Biroul de Presă al IPJ Buzău. 

Și cu această ocazie, poliţiştii reamintesc buzoienilor să-şi asigure corespunzător autovehiculele, iar pe perioada în care nu se află în maşină, să nu lase cheile în contact sau în orice alt loc din autoturism. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.