groapa2
O nenorocire s-a produs duminică seară în satul Ileana, comuna Glodeanu Sărat. Un tânăr de circa 20 de ani a murit după ce a căzut într-o groapă adâncă de circa un metru. Nimeni nu a știut că tânărul s-a prăbușit în șanțul care era nesemnalizat. Abia luni dimineață, cadavrul tânărului a fost descoperit de săteni.

Se pare că băiatul se îndrepta spre niște prieteni când a căzut în șanțul nesemnalizat, șanț de circa un metru efectuat de o firmă din Buzău care avea în zonă lucrări la rețeaua de alimentare cu apă. Mai mult, se pare că tânărul vorbea la telefon când a alunecat în hăul morții. Foarte probabil, el s-a accidentat în urma căzăturii și a murit, fără ca cineva să știe de chinul prin care trece. Nici măcar prietenii care-l așteptau în vizită nu s-au sesizat când acesta nu a mai ajuns la ora stabilită ori când nu a mai răspuns la telefon.
Polițiștii fac acum verificări pentru a afla cum s-a produs tragedia cu exactitate, medicii legiști urmând să facă necropsia în urma căreia să spună ce i-a provocat decesul tânărului dar și ora la care s-a instalat decesul.

Potrivit unor surse, tânărul ar fi încercat să sară, probabil, peste șanțul de la un branșament, șanț care la un moment dat ar fi fost semnalizat, însă nu și în seara incidentului. Unii localnici spun că, la un moment dat, șanțul ar fi fost semnalizat, însă ulterior semnul ar fi fost furat.
Toate aceste detalii urmează a fi stabilite în urma anchetei declanșată de moartea tânărului de circa 20 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.