Vineri, 26 aprilie, în jurul orei 13.30, ofiţerul de serviciu de la  Poliţia municipiului Buzău a fost sesizat de un educator din cadrul unui Complex de Servicii Comunitare din municipiu că minora Rupa Florenţa-Narcisa în vârstă de 16 ani, instituţionalizată în cadrul Complexului, a plecat în jurul orei 10.00 de la şcoală şi nu a revenit nici la unitatea de învăţământ, nici la centrul de ocrotire.  Imediat de la sesizare poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Buzău precum şi un specialist criminalist, au început căutările.

Din primele verificări, polițiștii au aflat că minora a mai plecat fără aprobare atât din Complexul de Servicii Comunitare, cât şi de la şcoală. La solicitarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, Rupa Florenţa-Narcisa fost dată în urmărire la nivel naţional. Semnalmente ei sunt: aproximativ 1,60 metri înălţime, ten măsliniu, păr lung, şaten, ochii căprui, fără semne particulare. La momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu un hanorac bej cu maro, o bluză mov cu gri, blugi de culoare albastră şi era încălţată cu pantofi din piele de culoare maro.

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la depistarea minorei sunt rugate să anunţe de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă „112”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.