Tragedia de sâmbătă dimineață, din apropierea localității Șindrilița, în județul Ilfov care a curmat viețile mai multor persoane și a rănit alte 15, s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil umed, ceaţă densă și a unei depășiri neregulamentare. Conform anchetatorilor, vinovat de tragedie se face șoferul dubiței, un tânăr de 27 de ani, care gonea cu 120 de kilometri pe oră, în loc de 50, cât trebuia să aibă pe o şosea cu ceaţă. Acesta a pătruns pe sensul opus de circulaţie, producându-se astfel un impact frontal cu microbuzul care mergea dinspre Bucureşti spre Buzău.

În urma accidentului, și-a pierdut viața și o tânără de 30 de ani din localitatea Berca. Aceasta lucra în Capitală și venea acasă în fiecare sfârșit de săptămână. Ea era însoțită de sora sa mai mare, care a scăpat cu viața din cumplitul accident. Trupul neînsuflețit al Roxanei Dascălu va fi adus la Berca luni seara, iar cei care au cunoscut-o vor merge să își ia rămas bun de la tânără.

Printre răniți s-au aflat și doi frați din județul Buzău, unul din Lopătari, iar celălalt din Poșta Câlnău, care lucrează la o firmă de constucții în București. Buzoianul de 31 de ani a suferit traumatisme severe în zona capului, fiind operat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală. Cel de-al doilea buzoian, un tânăr de 18 ani, aflat internat la Spitalul Elias din București, a fost rănit mai ușor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.