accidentCristian Tudose, tânărul de 19 ani, din localitatea Mărăcineni, accidentat grav marţi de o dubă al cărei şofer a pierdut controlul volanului, a ieşit din comă. Acum, familia lui Cristi este încrezătoare în şansele lui de supravieţuire şi cred că medicii de la Spitalul Floreasca unde a fost transferat ieri vor face tot posibilul ca el să-şi revină, aşa cum au făcut şi medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău. Aceştia au reuşit să-l stabilizeze după ore întregi de intervenţii chirurgicale contra cronometru, i-au oprit hemoragia abdominală, însă nu şi pe cea craniană. Chiar şi aşa, au luat decizia ca tânărul să fie trimis la un spital de urgenţă din Capitală, unde a ajuns în jurul orei 17.00, cu o ambulanţă SMURD. A fost preluat imediat de medici specialişti şi pregătit pentru o nouă intervenţie chirurgicală. În accident, Cristian a suferit leziuni grave la organele interne şi avea nevoie de o nouă operaţie, complexă, care nu putea fi realizată la Buzău.   

Nenorocirea care a lovit familia tânărului nu poate fi descrisă în cuvinte. Nimic  nu prevestea  ceea ce avea să se întâmple marţi dimineaţă. Tânărul de 19 ani se deplasa pe trotuarul de lângă Drumul European 85 când a fost izbit puternic de o dubă al cărei şofer, din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului la ieşirea dintr-o curbă la stânga, la intrarea în localitatea Mărăcineni.  
Medicii sosiţi la locul accidentului l-au găsit pe tânărul de 19 ani în comă. L-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Buzău, iar aici a început o  luptă contra cronometru.

Şoferul responsabil de producerea cumplitului accident, un bărbat de 58 de ani, din Focşani, a ajuns şi el în capitală, după ce familia a refuzat internarea lui pe secţia Chirurgie Plastică a Spitalului Judeţean Buzău. El a fost diagnosticat cu traumatism sever la mâna strângă. După ce va fi externat, bărbatul va trebui să răspundă în faţa legii pentru imprudenţa sa la volan. Polițiștii care au efectuat cercetări la fața locului spun că șoferul autoutilitarei nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.Potrivit martorilor, el circula cu viteză.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.