Muzeul Județean Buzău organizează prima ediție a Târgului de Oferte Educaționale a Universităților de Stat din România. În perioada 12-13 aprilie 2019, unele dintre cele mai cunoscute Universități de Stat din România își vor prezenta la sediul instituției, oferta educațională pentru anul universitar 2019/2020. Reprezentanți ai acestora vor susține, în cadrul evenimentului, o serie de conferințe și prelegeri dedicate elevilor buzoieni, cu teme ce privesc alegerea unei cariere precum și oportunitățile oferite de ramura de studii aleasă.

Acest proiect, implementat de Muzeul Județean, în premieră pentru județul Buzău, în parteneriat cu mai multe grupuri de inițiativă din partea elevilor și cu Inspectoratul Școlar Județean, sub egida Consiliului Județean, se înscrie în seria activităților cu amplă implicație socială și educativă desfășurate de către instituția noastră.

Astfel, liceenii buzoieni au ocazia de a lua contact cu mediul universitar din România și, mai important decât atât, le este oferită posibilitatea de a interacționa cu cei care le pot explica oportunitățile oferite de anumite domenii de studiu pe termen mediu și lung. Așadar, elevii, cadrele didactice precum și părinții sunt invitați să participe la acest eveniment de marcă. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.