Noaptea trecută a fost pentru un taximetrist buzoian de 39 de ani poate cea mai tensionată de când practică această meserie. La scurt timp după ce a lăsat la destinaţie o adolescentă, a fost apelat de iubitul acesteia, nu pentru o nouă cursă, cum credea, ci pentru a fi deposedat de banii lăsaţi de clientă.

Tâlhăria s-a produs la miezul nopţii, după ce taximetristul ghinionist a preluat de la periferia Buzăului o fată de 17 ani, a dus-o până în centru pentru a-şi lua ceva de mâncare, apoi a adus-o acasă.Fata a fost întâmpinată cu scandal de iubitul ei gelos, un tânăr de 20 de ani, care a hotărât brusc să-şi verse nervii pe taximetristul ce tocmai îi plimbase iubita.

Sosit la comandă, şoferul din taxi s-a trezit ameninţat cu bătaia dacă nu returnează bancnota de 50 de lei pe care o încasase de la iubita lui. După ce a scăpat de tânărul agresiv, victima a sunat la 112 pentru a anunţa tâlhăria.

Autorul infracţiunii a fost identificat în persoana unui tânăr din Săpoca. Din cercetări a rezultat că, agresorul, sub ameninţarea cu acte violenţă, l-ar fi deposedat de o bancnotă de 50 de lei, sumă ce ar fi fost achitată anterior de o clientă.

Ulterior, în urma materialului probator administrat de poliţişti, procurorul de caz a dispus continuarea urmăririi penale faţă de tânărul de 20 de ani pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată şi reţinerea acestuia. Agresorul urmează a fi prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.