”Telefonul Cetățeanului” a fost solicitat destul de des de buzoieni în perioada ianuarie – aprilie 2018. Raportul de activitate al Poliției Locale Buzău arată că, în primele 4 luni ale anului. Astfel, conform documentului, prin “Telefonul Cetățeanului” 0238/955, la Dispeceratul Direcției Poliției Locale, în această perioadă au fost primite un număr de 1.165 sesizări, solicitări, reclamaţii si opinii, din partea buzoienilor.

Acestea au vizat stări conflictuale, tulburarea ordinii și liniștii publice (muzică la intensitate ridicată), tulburarea ordinii și liniștii publice de grupuri de tineri, autovehicule parcate neregulamentar şi blocarea căilor de acces, câini agresivi, locuri de parcare concesionate ocupate sau depozitare de materiale de constructii pe domeniul public.

De asemenea, buzoienii au mai sesizat cazuri de consum de băuturi alcoolice în locuri publice, autovehicule expuse la vânzare pe domeniul public, fumatul în locuri interzise, gunoi menajer depozitat lângă platformele de depozitare și colectare a deșeurilor menajere, modificări aduse la structura de rezistentă a clădirilor, persoane care apelează la mila publică, efectuarea de reparaţii auto pe domeniul public, copii pierduţi, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.