Un tânăr din Pogoanele a ajuns în arest, după ce a încercat să violeze o femeie care venise să îl ajute la mai multe treburi în gospodărie. Femeia, în vârstă de 45 de ani, agresată în momentul în care bărbatul, în vârstă de 32 de ani, nu și-a putut pune planul în aplicare, a reușit să fugă din casa individului, anunțând imediat Poliția.

În data de 2 decembrie a.c., polițiștii de la Poliţia orașului Pogoanele au fost sesizați de către o localnică, în vârstă de 45 de ani, despre faptul că un bărbat ar fi încercat să o violeze. Poliţiştii au început imediat cercetările şi au obţinut semnalmentele bănuitului de comiterea faptei, stabilind că ar fi vorba despre un tânăr de 32 ani, din Pogoanele, care a și fost prins de polițiști la câteva ore de la sesizarea faptei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că tânărul ar fi solicitat ajutorul părţii vătămate la treburile gospodăreşti. În timp ce se aflau la domiciliul acestuia, ar fi încercat să o determine să întreţină raporturi sexuale. Întrucât femeia a opus rezistenţă, acesta ar fi exercitat acte de violenţă asupra ei. În cele din urmă, aceasta a reuşit să părăsească locaţia şi să alerteze poliţiştii.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru tentativă de viol, iar împotriva bănuitului a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore în data de 3 decembrie a.c. Tânărul a fost prezentat parchetului cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și urmare sesizării instanței, judecătorul de drepturi și libertăți a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile., precizează Biroul de Presă al IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.