accident Vrancea

UPDATE: În accidentul produs duminică noapte pe DN 2 E 85, la ieșire din Râmnicu Sărat spre Focșani, a fost implicat un microbuz cu sportivi de la Târgoviște.

Groaznic accident de circulație, duminică noapte, pe DN 2 E 85, la ieșire din Râmnicu Sărat spre Focșani, în urma căruia autoritățile buzoiene au activat planul roșu de intervenție. Un autocamion cu cherestea s-a răsturnat peste un microbuz de transport persoane.
Primele date indică 3 morți și 11 răniți.
La fața locului, ISU Buzău a trimis 7 autospeciale dintre care 2 de descarcerare, una de transport victime multiple, 2 ambulanțe SMURD, o autospecială de stingere incendii, o autospecială de primă intervenție și comandă. Ulterior, forțele au fost suplimentate, în sprijinul Buzăului venind Vrancea cu un modul SMURD dar și ISU Bucuresti-Ilfov cu două autospeciale transport persoane victime multiple. De asemenea, SAJ Buzău a trimis 6 salvări la fața locului.
Conform pompierilor, 14 persoane au fost incarcerate în urma accidentului. 11 au fost scoase de pompieri, însă pentru scoaterea altor 3 victime se lucrează, intervenția fiind extrem de dificilă întrucât peste microbuz este răsturnat autocamionul cu lemne.
Nu se știe deocamdată care este starea victimelor, cert fiind doar că 3 persoane sunt decedate.
Revenim cu detalii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.