Consiliul Județean Buzău, împreună cu Primăria municipiului și cu Direcţia Agricolă Buzău, vor organiza Târgul „Toamna Buzoiană”, eveniment ajuns la ediţia a XI-a. Târgul, care se va desfăşura în weekend, în Piaţa Dacia, oferă posibilitatea producătorilor din judeţ să îşi expună legumele şi fructele. În acelaşi timp, vor avea loc recitaluri de muzică populară, vor fi amenajate expoziţii de animale şi păsări, precum şi degustări de vinuri. Vor veni la expoziţie producători tadiţionali din judeţ care vor expune spre vânzare legume şi fructe de sezon, preparate tradiţionale din carne şi lapte, produse apicole, dulceţuri, must şi vinuri româneşti. De asemenea, lângă Palatul Comunal, va fi amenajată o expoziţie de animale şi păsări de rasă.

Tot în acest weekend, Muzeul Judeţean Buzău va expune, în Piaţa Dacia, patru tractoare de epocă. Piesele fac parte din colecţia Muzeului Naţional al Agriculturii din Slobozia. Două dintre exponate au fost produse în anii ‘20, iar celalalte două, în anii ‘30. Trei dintre tractoare au fost fabricate în Statele Unite, iar altul, în Ungaria.
Totodată,sâmbătă şi duminică, pe o scenă amenajată pe platoul din faţa Primăriei vor susţine recitaluri Emilia Ghinescu, formaţiile Nemuritorii şi Kronos, dar şi mulţi alţi artişti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.