Buzoianul Tomiță care ar fi intrat în camera de hotel, dotat cu cagulă și baston telescopic, peste un tânăr de 25 de ani și l-a bătut crunt de față cu prietena sa a fost reținut de polițiști. El este bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, în urma administrării materialului probator și a unei percheziții domiciliare, au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 35 de ani din municipiul Buzău, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Din investigațiile efectuate de polițiști a reieșit că în noaptea de 19 spre 20 mai a.c., bărbatul ar fi intrat într-o unitate de cazare de pe raza localităţii Mărăcineni şi ar fi agresat un tânăr de 25 de ani, de asemenea din Buzău, care se afla în incinta unităţii.
Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale, bărbatul urmând a fi prezentat unităţii de parchet în vederea dispunerii măsurilor legale”, se arată în comunicatul de presă remis de IPJ Buzău.

La momentul în care s-a petrecut incidentul, potrivit unor surse din anchetă, Tomiță ar fi vrut să se răzbune pe membri ai Clanului Pasăre. Ulterior, el ar fi fost bătut în plină strada, pe Bulevardul Unirii de alți membri ai clanului Pasăre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.