1236299_369043936563120_1659379888_nOperatorul Tv fusese la o filmare, un accident rutier produs în jurul orei 15.00 pe şoseaua de centură, într-o curbă, în apropierea Fabricii de Bere. O maşină înmatriculată în Prahova, care se îndrepta spre ieşirea către Ploieşti a intrat pe contrasens şi s-a lovit frontal de o altă maşină înmatriculată în Bacău. În urma impactului, o femeie, pasageră în Peugeot, a murit, iar ceilalţi doi şoferi au fost grav răniţi şi au fost internaţi la spital.

Imediat după terminarea materialului de presă, Laurenţiu Păun împreună cu reporterul cu care făcea de serviciu au plecat spre un alt accident anunţat într-o curbă, tot pe şoseaua de centură, în apropiere de Dedeman. Operatorul împreună cu reporterul au coborât din maşina de serviciu şi au început să filmeze de pe marginea şoselei, în afara părţii carosabile, o maşină care derapase şi ajunsese în şanţ.

Laurenţiu Păun s-a apropiat de maşina din şanţ pentru a lua detalii cu kilometrajul maşinii avariate. La un moment dat, un Mercedes condus de un cetăţean italian a derapat, s-a răsucit de câteva ori pe şosea, a lovit alte două maşini şi l-a lovit în plin pe operatorul de imagine al TV Buzău. Reporterul a apucat să sară în şanţ, însă operatorul nu a mai avut nicio şansă. A murit la scurt timp după ce a fost scos de sub roţile Mercedesului.

Laurenţiu Păun avea 31 de ani, a absolvit Academia de Studii Economice şi era operator de imagine la TV Buzău de la relansarea postului de televiziune. Este al treilea om de presă din Buzău care moare la datorie, după ce operatorul Ionuţ Barbu şi Elena Popescu au murit în deflagraţia din 24 mai 2004 de la Mihăileşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.