Reprezentanții Trans Bus informează publicul călător că, începând cu data de 01.04.2019, se introduce în programul de transport public traseul 22 pe itinerariul Buzău-Mărăcineni-Săpoca-Cernătești-Fulga și retur.
Totodată ca urmare a monitorizării fluxului de călători pe ruta Buzău Gară CFR – Mărăcineni – Săpoca Strada Rotundă, pe traseul 2 vor surveni următoarele modificări: În zilele de luni-vineri:
a. În intervalul orar 08:30-11:30 plecările din Săpoca Strada Rotundă vor avea o frecvență de 20 min.
b. În intervalul orar 07:30-10:30 plecările din Buzău Gară CFR vor avea o frecvență de 20 min.
c. Plecările din Buzău Gară CFR de la orele 18:45, 19:45, 20:45, vor fi scoase din traseul 2 ele devenind plecări din același capăt de linie pe traseului 22 Buzău Gară CFR -Mărăcineni-Săpoca-Cernătești-Fulga.

În zilele de sâmbătă-duminică frecvența prevăzută în noul program a fost uniformizată la 30 de minute
Traseului Zona 111 își păstrează orele de plecare de la capătul de linie din Municipiul Buzău prelungindu-se până la stația Fulga Capăt(stația terminus a traseului 22), Orele de plecare din stațiile de pe traseul Zona 111 rămân aceleași pentru călătorii deserviți din UAT Săpoca și Mărăcineni.Noul program a fost modificat în urma monitorizărilor fluxului de călători efectuate de serviciul tehnic al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Buzău – Mărăcineni și ca urmare a solicitărilor primite de la UAT Cernătești, în urma aderării acestuia la ADI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.