Primăria Buzău are în lucru un proiect de hotărâre care reglementează staţiile suplimentare pentru trasnporttaorii din județ. Până acum, microbuzele și autobuzele care fac transport pe drumurile județene nu aveau voie să oprească în stațiile din oraș, ci doar în autogările stabilite încă de la atribuirea traseelor. Conform proiectului, vor fi introduse staţii suplimentare la intrările în oraş pe fiecare dintre traseele folosite de operatorii judeţeni.

Autovehiculele care deservesc Zona de Nord a judetului Buzău vor circula pe traseul: pod Mărăcineni – str. Unirii până la autogara Buzău Nord şi retur. Autovehiculele care deservesc zona de vest a judeţului Buzău vor circula pe traseul: str. Transilvaniei – str. Unirii – Autogara Buzău Nord şi retur având următoarele staţii intermediare: Presim – Fabrica de bere – Chimica – Clubul Poliţiştilor.
Pentru călătorii ce ajung în municipiu prin zona industrială: autovehiculele care sosesc de pe D.N. 2B (Şoseaua Brăilei), vor circula pe traseul: Şoseaua Brăilei – pasaj superior str. Horticolei – bdul Republicii – autogară şi retur cu staţii intermediare Metalurgica şi Mariage IPIC CF. Autovehiculele care sosesc de pe Soseaua Spătarului vor circula pe traseul: Pod Drăgaica – b-dul 1 Decembrie 1918 – b-dul Republicii – autogara şi retur cu staţii intermediare la Drăgaica şi la intersecţia dintre 1 decembrie şi Independenţei. Aceleaşi staţii intermediare vor avea şi autobuzele care vin dinspre DN1B şi cele dinspre Smeeni – Maxenu.
De asemenea microbuzele şi autobuzele care se folosesc de miniautogara din capătul Aleii Sporturilor vor avea staţie intermediară în cartierul Micro III.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.