Trei buzoieni au fost depistati azi-noapte in timp ce isi conduceau autoturismele dupa ce consumasera bauturi alcoolice. Primul picat in plasa politistilor a fost un tanar de 21 de ani din comuna Berca care a fost prins la volanul autoturismului in timp ce se deplasa prin localitatea Potoceni. Dupa ce l-au oprit, politistii au constatat ca tanarul era aburit bine iar la testarea cu aparatul “Drager” a rezultat o concentratie alcoolica de 0,65mg/l.
Al doilea sofer depistat baut la volan a fost oprit de politisti in jurul orei 23.00 pe Bulevardul Unirii in cazul sau etilotestul indicand o valoare de 0,94 mg/l alcool pur in aerul respirat. Dupa ce a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau in vederea recoltarii probelor biologice, barbatul de 42 de ani originar din comuna Pietroasele a inceput un scandal monstru culminand refuzul de ai fi recoltate probele si cu fuga pe holurile Unitatii de Primire Urgente Buzau.
Un alt sofer aflat la volan sub influenta bauturilor alcoolice, a fost depistat de politisti pe strada Maresal Averescu in jurul orei 2.00. Dupa testarea cu aparatul etilotest a rezultat o concentratie de 0,47mg/l motiv pentru care buzoianul a fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice.
Toti cei trei soferi s-au ales cu dosare penale si cu interzicerea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioada de 90 de zile.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.