Trei minori, plecați de la bunici din Bacău pentru a se întoarce acasă, în Prahova, au fost găsiți de polițiștii buzoieni într-un tren, la Râmnicu Sărat. S-a întâmplat duminică seară, când tatăl unuia dintre copiii cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani a sunat la poliție anunțând că cei trei minori au plecat din Bacău, de la bunici, cu intenția de a se întoarce acasă, în Prahova. Existau informații că minorii s-au urcat într un tren așa că oamenii legii din Bacău i-au sesizat pe colegii lor din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Rm. Sărat, trenul care circula pe relația Iași – București Nord, urmând să ajungă în gara din muniicpiu.

În momentul în care trenul a oprit în staţia Rm. Sărat poliţiştii au efectuat verificări şi au identificat în tren trei minori care corespundeau semnalmentelor comunicate de poliţiştii băcăuani.

”În după-amiaza zilei de 6 octombrie a.c., în jurul orei 18.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Rm. Sărat au fost au fost sesizați de un poliţist din cadrul Poliției Orașului Buhuși – Bacău cu privire la faptul că trei minori cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani au plecat de la locuinţa bunicii unuia dintre ei cu intenția de a se deplasa spre domiciliu, în judeţul Prahova. Din primele verificări a rezultat că situaţia a fost sesizată de tatăl unuia dintre minori, care nu şi-ar fi dat acordul cu privire la plecarea celor trei. Totodată, s-a stabilit că minorii ar fi într-un tren ce circula pe relația Iași – București Nord.
În momentul în care trenul a oprit în staţia Rm. Sărat poliţiştii au efectuat verificări şi au identificat în tren trei minori care corespundeau semnalmentelor comunicate de poliţiştii băcăuani”, a anunțat IPJ Buzău.
Din discuţiile purtate cu aceştia s-a stabilit că pe perioada călătoriei nu au fost victime sau autori ale vreunei infracţiuni. Minorii au fost încredinţaţi mamei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.