La nivelul județului Buzău, peste 80 de absolvenți au absentat de la prima probă a bacalaureatului, iar trei dintre cei prezenți au fost eliminați din sălile de examen (doi dintre ei au avut telefoanele mobile asupra lor, iar unul a fost prins cu o pereche de căști audio). 

Inspectoratul Școlar Județean Buzău a transmis datele centralizate după proba de astăzi programată la Limba și literatura română:

Au fost prezenți 2343 de candidați. Din totalul de 2426 inscriși la proba E a), nu s-au prezentat la examen 83 de candidați. Au fost 3 cazuri de candidați eliminați din examen pentru încălcarea art. 11 (4) din OME 5151/30.08.2022. Candidații eliminați nu vor putea participa la Examenul de Bacalaureat în următoarele 3 sesiuni.

Subiectul și baremul de corectare pentru proba de Limba și literatura română vor fi publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație pe site-ul subiecte.edu.ro, la ora 15.00. Următoarea probă scrisă, proba obligatorie a profilului, va avea loc marți, 21 iunie 2022., infomează Biroul de Presă al ISJ Buzău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.