Peste 100 de candidați au susținut, pe 26 aprilie, proba scrisă a concursului pentru cele 20 de locuri corespunzătoare personalului sanitar mediu la Spitalul Județean de Urgență: 16 posturi de asistent medical debutant, câte  unul de asistent medical debutant la Serviciul Județean de Medicină Legală, de asistent medical principal de igienă la Serviciul de Prevenire și Combatere a Infecțiilor Nosocomiale, moașă principală la secția Obtetrică-Ginecologie 2 și moașă la OG1. Din totalul acestora, au promovat proba scrisă 63 de candidați.

Tot săptămâna trecută, pe 27 aprilie, au trecut prin proba scrisă alți peste 100 de candidați interesați de cele 21 de posturi corespunzătoare perso­nalului sanitar auxiliar, respectiv 18 pentru îngrijitoare, două pentru infirmiere și unul pentru agent DDD Dezinfecție Dezinsecție Deparazitare. Prima probă a concursului a fost promovată de 65 de candidați, care au susținut miercuri proba practică.

Deocamdată, situația este clară doar pentru trei posturi, respectiv cel de moașă principală cu studii superioare, disponibil la Secția OG2, cel de asistent medical debutant în cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală și cel de asistent medical principal de igienă Serviciul de Prevenire și Combatere a Infecțiilor Nosocomiale, pentru care rezultatele candidaților la ambele probe au fost afișate de Spitalul Județean. Pentru postul de moașă cu studii superioare disponibil la Secția OG1, niciun candidat nu a promovat prima probă a concursului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.