Cadrele medicale și non-medicale de la Spitalul Gârlași din Buzău lucrează într-un mediu extrem de expus riscului, având în vedere că la unitatea medicală ajung doar pacienți suspecți de COVID-19. De altfel, ieri, de la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Buzău a fost transferat un pacient infectat cu coronavirus, la Spitalul Municipal Rm. Sărat, unitate suport de COVID-19.

Pentru această secție, din mediul privat vine un sprijin, constând într-un tunel de dezinfecție și 100 de viziere, gest de apreciat și de recomandat altor firme care pot contribui la dotarea cu echipamente de protecție a unităților spitalicești. Proiectul tunelului a fost realizat cu îndrumarea medicului infecționist Bogdan Micu.

„Pentru ca și noi dorim să trecem cât mai repede peste aceasta perioadă, am decis impreună cu Ignirom.ro – Ignifugare, să concepem și să donăm către Spitalul Județean Buzău – Secția Boli Infecțioase, un tunel de dezinfectare pentru echipamentul cadrelor medicale și 100 de viziere.
Prima linie trebuie protejată, pentru ca noi, la rândul nostru, să fim protejați. Invităm mediul privat să facă tot ce le stă în putință pentru a ajuta personalul medical. Mulțumim pentru îndrumare în realizarea proiectului domnului doctor Micu Bogdan.” au scris cei de la Megaprint, pe pagina de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.