După ce a câștigat la pas alegerile pentru șefia Consiliului Județean, cu primul scor pe țară în rândul candidaților PSD, întârindu-și astfel poziția în partid, președintele Petre Emanoil Neagu a venit astăzi cu un anunț șoc, pe plan politic local, dând startul frământărilor interne pentru ocuparea poziției secunde din PSD Buzău (funcția de președinte executiv).

După ședința extraordinară din această dimineață, Neagu a fost întrebat dacă este interesat să candideze la șefia organizației județene a PSD Buzău, în 2021, când trebuie organizate alegeri interne. 

Anul 2021 nu este un target pentru mine să obțin o funcție politică. Singurul target pe care îl am este să încerc cu colegii mei din Consiliul Județean să ducem la îndeplinire anumite proiecte, ca să putem să răspundem doleanțelor cetățenilor.Pe 27 septembrie, eu am primit votul cetățenilor. Au votat președinte Petre Emanoil Neagu mai mult de o sută de mii de oameni. Asta înseamnă că aproximativ 27 spre 30% din populația cu drept de vot m-au votat. Deci, eu nu pot să fac doar politica de partid, ci politica cetățeanului.” , a răspuns Petre Emanoil Neagu. Mai mult, șeful Consiliului Județean a venit cu anunțul bombă de retragere din toate funcțiile politice deținute în PSD Buzău: 

Probabil că, de la 1 ianuarie 2021, e o hotărâre de-a mea, nu voi mai deține nicio funcție în Partidul Social Democrat. Îmi doresc să rămân membru simplu al PSD, pentru că și din poziția de membru simplu poți să-ți impui anumite idei. Sunt oameni mai tineri care pot să îndeplinească aceste funcții politice, iar funcțiile politice, cel puțin în acest moment, că sunt momente destul de dificile, pandemie, etc., nu mă intersesează!

Întrebat explicit dacă se retrage din funcția de președinte executiv al organizației județene PSD, Petre Emanoil Neagu a răspuns:99,9%, da!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.