FOTO: facebook FC Buzău

În această dimineață, Campus Media, finanțatorul privat al echipei de fotbal Gloria Buzău, a emis un anunțt prin care solicită demisia staff-ului tehnic, în urma rezultatelor sub așteptări din primele opt etape ale campionatului.

Reprezentanții Campus Media precizează că solicitarea a fost făcută aseară, după eșecul suferit în deplasare cu Unirea Constanța (1-3), comunicându-le antrenorilor poziția finanțatorului privat. 

Iată anunțul făcut de Campus Media:

Campus Media, finanțatorul privat al echipei Gloria Buzău, formație care evoluează în Liga 2 Casa Pariurilor, având Promovarea ca obiectiv clar, a luat decizia retragerii sprijinului pentru staff-ul tehnic al echipei, solicitându-i, în același timp, demisia, urmare a rezultatelor sub așteptări, obținute în primele 8 etape ale campionatului, culminând cu înfrângerea de ieri, 3 octombrie, cu Unirea Constanța (1-3). 

Menționăm că acest mesaj a fost transmis de către reprezentanții Campus Media, aseară, într-o discuție față în față cu staff-ul tehnic al formației din Crâng. 
De asemenea, propunerea de demitere va fi înaintată în cadrul ședinței de astăzi a Comitetului Executiv al clubului din Crâng. 
Propunerile noastre pentru banca tehnică sunt două: un antrenor cu experiență și un antrenor buzoian, neimplicat în scandalurile cu blaturi și pariuri care au îndepărtat buzoienii de echipa lor dragă.
Încă de anul trecut, când am decis să ne angrenăm în acest proiect ambițios, am considerat oportun să finanțăm performanța. Din păcate, în ciuda valorii de necontestat pe care o are staff-ul condus de profesorul Cristian Pustai, pentru care avem în continuare același respect, rezultatele echipei sunt cele care înclină balanța către decizia luată de finanțatorul privat.  
Indiferent cine va conduce banca tehnică, obiectivul trebuie și va rămâne Promovarea!„.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.