Gloria Buzău va pierde la masa verde meciul din Cupa României, cu FCSB, partidă care era programată să se joace luni, 30 noiembrie. Meciul nu se va mai disputa, după ce nu mai puțin de 10 fotbaliști din lot și trei membri din staff-ul tehnic au fost depistați cu coronavirus. 

„Sport Club Municipal Gloria Buzău dorește să informeze suporterii echipei de fotbal că partida din cadrul 16-imilor Cupei României, dintre SCM Gloria Buzău şi SC Fotbal Club FCSB SA, programată să se dispute luni, 30 noiembrie 2020, cu începere de la ora 20:45, nu se mai desfășoară.

Din nefericire, în urma efectuării testelor pentru SARS-CoV-2, a reieșit că trei dintre membrii staff-ului tehnic și zece sportivi ai secției fotbal a clubului buzoian au fost depistați pozitiv, iar testul unui sportiv a fost neconcludent.

Imediat a fost instituit protocolul pentru astfel de cazuri. Situația celor paisprezece a fost comunicată atât Direcției de Sănătate Publică Buzău, cât și Federației Române de Fotbal.” , a anunțat, în această seară, conducerea clubului din Crâng. 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.