Cu cateva zile inainte de Paste, agentiile de turism lanseaza oferte “last-minute” de vacante la preturi minime.

O mini-vacanţă de Paşte în Ardeal, la Băile Tuşnad, ajunge la 115 lei. Preţul acoperă 2 nopţi cazare în cameră dublă într-un hotel de 3 stele din staţiune şi micul dejun. Pentru mai multe detalii despre ofertă, intră aici.

Cu 120 de lei îţi petreci sărbătorile Pascale în staţiunea Predeal. Tariful este valabil în intervalul 22-25 aprilie şi acoperă 2 nopţi cazare în cameră dublă dintr-o pensiune de 3 margarete, micul dejun şi masa tradiţională de Înviere. Detalii, aici.

Dacă vrei să mergi la Buşteni de Paşte, un sejur de 4 zile aici te costă 130 de lei. Tariful include 3 nopţi cazare în cameră dublă dintr-o pensiune de 3 margarete şi masa tradiţională de Înviere. Tariful este valabil în perioada 22-25 aprilie. Pentru detalii, intră aici.

Un sejur de 4 zile la Moeciu te costă 135 de lei, în perioada sărbătorilor Pascale. În preţ intră 3 nopţi cazare în cameră dublă dintr-o pensiune de 2 margarete. Detalii, aici.

Cei care vor să îşi petreacă Paştele în staţiunea Pucioasa, pot opta pentru un pachet care ajunge la aproape 200 de lei. Astfel că, 3 nopţi cazare cu mic dejun în cameră dublă dintr-un hotel de 2 stele, precum şi prânzul în prima zi de Paşte te costă 199 de lei. Tariful este valabil pentru intervalul 22-25 aprilie. Pentru detalii, intră aici.

Dacă vrei să îţi petreci sărbătorile de Paşte la Sinaia, un sejur de 4 zile aici te costă 214 lei. În preţ intră 3 nopţi cazare în cameră dublă dintr-o pensiune de 2 margarete, micul dejun pe toată durata şederii, precum şi prânzul tradiţional de Paşte. Intră aici pentru detalii. 

O mini-vacanţă de 4 nopţi în staţiunea Durău ajunge la 297 lei, în perioada Sărbătorilor de Paşte. În preţ intră 4 nopţi cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 2 stele şi masa tradiţională de Paşte. Tariful este valabil între 22 şi 26 aprilie. Detalii, aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.