În weekend, la Vila Albatros, buzoienii sunt invitați la un spectacol interactiv, pus în scenă de Centrul Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman”. Este vorba despre „Fiecare lucru e minunat”, o producție jucată și anul trecut, acum fiind ultimele trei reprezentații la care publicul are acces gratuit.

Dragi prieteni, este luna în care sărbătorim Ziua Culturii și cu acest prilej vă invităm la ultimele 3 reprezentații cu intrare gratuită ale spectacolului „Fiecare lucru e minunat” – Lupti sau cazi – după „Every Brilliant Thing” de Duncan Macmillan, cu Denis Imbrescu, în regia lui Mircea Anghel.

Vă așteptăm sâmbătă, 14 ianuarie, începând cu ora 18:30, în Sala Studio din interiorul Vilei Albatros pentru a vă bucura de un spectacol de teatru interactiv în care se vorbește despre iubire, teamă, familie și depresie, toate construite într-o cheie comică.

Intrarea este liberă și se face pe bază de invitații, având disponibile doar 56 de locuri pe reprezentație.

Invitațiile se găsesc la Vila Albatros, în intervalul orar 09:00 – 20:00.

Vino să descoperi noul concept „Teatru la Conac”!” , este invitația lansată de reprezentanții Centrului Cultural și Educațional „Alexandru Marghiloman” Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.